REALISATIE

Wat wij voor u kunnen betekenen

Bij elk project draait het om het resultaat. Tijdens de realisatie van het resultaat staat bij Peter van de Kerkhof ‘beperkte overlast maar service’ hoog in het vaandel. De uitvoering van de diverse werkzaamheden zorgt altijd voor een aanpassing in het dagelijkse leven. Echter, door te blijven communiceren over de werkzaamheden, de planning en de uitvoering zorgt het team van Peter van de Kerkhof ervoor dat de onderhoudswerkzaamheden zo min mogelijk als overlast worden ervaren.

De werkzaamheden die behoren tot de dagelijkse taak van het team is zeer divers te noemen. Dat ziet u terug bij onze referenties maar in het linkermenu ziet u ook enkele specialiteiten.

 

Schilderen

Schilderen is zoveel meer dan het aanbrengen van een laagje verf. Inzicht, kennis van zaken en oog voor detail zijn de belangrijkste eigenschappen van een schilder. Een schilder bij Peter van de Kerkhof verstaat zijn vak. Hij weet dat schilderen een belangrijk onderdeel is van het onderhoud. Goed schilderwerk beschermt de ondergrond en zorgt voor een langere levensduur van het materiaal.

 

Interieur | binnenrenovatie

Een mooie afwerking of het aanbrengen van oorspronkelijke details in huis vraagt om vakkundig personeel. Een goede timmerman verstaat zijn vak. Dat weet ook Peter van de Kerkhof. Niet alleen het technisch aspect maar ook qua vormgeving wordt de opdrachtgever geholpen. Of het nu gaat om het verfraaien van een entree van een kantoorpand of flat of om een binnenrenovatie (badkamer, keuken, toilet) Peter van de Kerkhof kan u door de vele ervaringen het juiste bieden.

 

Beglazing

Of uw huis nu vraagt om goede isolatie of in het kader van veiligheid. Wij adviseren u graag op het gebied van alles wat met beglazing te maken heeft. Of het nu gaat om isolatieglas, enkelglas, veiligheidsglas, brandwerend glas, interieur beglazing of bewerkt glas, wij helpen u graag met het juiste advies!

 

Dak- en gevelrenovatie

Grote onderhoudswerkzaamheden zoals dak- of gevelrenovatie zorgen voor de juiste aanpak en betrouwbare specialisten. Door de jarenlange ervaring weet Peter van de Kerkhof waar hij over praat. Of het nu gaat om dakrenovatie, vervangen van kozijnen, ramen en deuren of het vervangen van het gevelvoegwerk vraagt om een goed plan van aanpak. Onze zes stappen zorgen ervoor dat u weet waar u aan toe bent en levert het gewenste resultaat op.

 

Houtsanering

Houtsanering is een vak apart. Allereerst is het belangrijk om de oorzaak van de houtsanering te achterhalen. Afhankelijk van het typeschade wordt de methodiek van de houtsanering gekozen, passende in uw budget. Diverse methodieken zijn mogelijk: kleine pastareparatie, grote pastareparatie, deel vervangen.

 

Terreininrichting

De veelzijdigheid van het team is groot. Naast de bouwkundige kennis is er ook kennis over het inrichten van terreinen aanwezig. Of het nu gaat om hekwerk of groenwerk: uw wensen worden gerealiseerd.

 

Vloerafwerking

Een geschikte vloerafwerking is niet zomaar gekozen. Wat is uw situatie? Aan welke eisen moet de vloer voldoen volgens u? Denk hierbij aan antislip, stootvastheid, temperatuurgevoeligheid, vloeistofdichtheid. Op basis van uw specifieke situatie gaat Peter van de Kerkhof graag op zoek naar de juiste vloerafwerking en biedt zo mogelijk nog alternatieven aan.